Srečanje REIKIstov, maj 2015
Zopet en velik HVALA!
Izjemna skupina, izjemna in nepozabna izkušnja. Energija ne šteje števila prisotnosti, temveč sledi srčnosti… in to, kar je bilo danes prisotno je bilo srčno in predano. Vsak od nas je tvoril delček mozaika in bilo je presunljivo in čudovito. Toplo, vroče in sproščeno 🙂
Naša odprtost danes je ustvarila možnost nepozabne energijske izkušnje za slehernega udeleženega. HVALA!

Dodajamo še nekaj vaših komentarjev po srečanju:

“Neverjetno, navdihujoče in nepozabno spet z vsemi vami… polno brezpogojnosti, sprejemanja, topline, prijaznosti in srčnosti. Wau! Čudoviti ste! Vsak posebej! V ponos mi je, da sem del takšnih skupin… da se vračate in vedno znova zapuščate prostor nasmejani, zadovoljni in polni energije.

To popoldne je bilo zame dragoceno darilo po burnih preteklih dneh. Vredno mi je bilo preživeti v našem Krogu vsako minuto. Meditacija je bila tudi zame danes nekaj posebnega… čutečega… toplega… povezujočega… Hvala hvala vsem prisotnim danes :)”
Anja

“To je pa veselje in sreca 🙂 Vibra vseh nas postekanckov je poskrbela za prijeten”energy pack” 🙂
Tudi zame danes skupinsko zdravljenje lepa nepozabna in prijetna izkusnja. Hvala vsem za prisrcnost in toplino.
Komaj vas cakam na naslednjem druzenju 🙂 Bodite se naprej taki soncki”
Srečko

“Hvala za tako prijetno izkušnjo. Izredno globoka sprostitev pri meditaciji, prav tako pa skupinsko zdravljenje me bosta še dolgo spremljali. Sem zelo vesela za ta dan in večer – nepozabno” A.H.

“Hvaležna sem vama za organizacijo, lepo druženje in še lepšo izkušnjo. Hvala za vse.”

“Bil je topel in vroč Reiki krog in celo srečanje! Znova sem se nekaj novega naučil in spoznal. Pogosteje bi si želel srečanj 🙂 ”

“Po dolgem času sem spet pretakala reiki. Prej pozabljen. Bilo mi je zelo všeč. Pridem še”

“Hvala za tako čudovito izkušnjo. Zopet izvedela veliko novega. Čim več takšnih srečanj si želim. Meditacija vključena v srečanje je super!”

“Hvala vsem za čudovito izkušnjo. Bila sem prvič na tovrstnem srečanju, doživljala sem veliko in intenzivno. Bilo je veliko barv in prijetnih občutkov. Počutim se krasno.”

“Bilo je ogromno pozitivne energije, sproščeno vzdušje in ogromno toplote med samo terapijo. Hvala vama! In upam, da se kmalu spet vidimo.” M.

Srečanje REIKIstov, januar 2015
Najlepša hvala za zopet velik odziv in neverjetno energijo, ki jo prinašate seboj in jo iskreno in srčno podelite z nami.
Vsak vaš prihod je naša potrditev in vaš odziv gorivo za naprej. Skupina se je izredno hitro uglasila in energija je stekla. Prostor je bil poln čudovitih spiritualnih vibracij. Hvaležni smo za vse podeljene izkušnje in se skupaj z vami veselimo naslednjega srečanja.

Dodajamo še nekaj vaših komentarjev po srečanju:

“Hvala za čudovito izkušnjo. Izvedela sem veliko in dobila odgovor na vprašanja, ki sem jih iskala. Izkušnja skupinskega Reiki-ja je bila zame prvič in občutki so krasni. Veselim se prihodnjega srečanja.”

“Bilo je super!!! Hvala 🙂 Bi še! Ful sem čutila sebe in druge. Delate čudovite stvari.”

“Hvala za srečanje. Bilo je navdihujoče, pomirjujoče in čudovito. Vse mi je bilo všeč.”

“Srečanje je bilo po pričakovanjih super, Med drugim sem prišla ker sem bila glede neke problematike v dilemi in sem našla svoj odgovor. Počutim se super, imam več energije kot prej, saj sem prišla malo utrujena, Želim si bolj rednih srečanj, da bi lahko podelili svoje izkušnje/vprašanja/probleme in menim, da bi bila potem skupina tudi bolj povezana. Hvala za izkušnjo.”

“Bilo mi je super. Izvedela sem veliko koristnih informacij, sploh iz izkušenj iz zgodbic drugih. Bilo je intenzivno. Upam, da bodo srečanja večkrat, ker se jih bom redno udeleževala. Skupinsko Reikiranje je super.”

Srečanje REIKIstov, januar 2014
Dogodek je bil enostavno neprecenljiv. Toliko čudovitih ljudi zbranih v enem krogu, prežetih s tako prijetno ljubečo energijo. Navdušeni smo, da ste se odzvali v takšnem številu iz različnih koncev Slovenije in smo skupaj ustvarili prijetno vzdušje in si polepšali sobotno popoldne. Krog vaših izkušenj na tečajih in tretmajih podprtih z Reiki spiritualno energijo so bili navdihujoči. Toliko iskrenosti, topline in hvaležnosti je bilo čutiti v zraku 🙂 Hvala za vso odprtost, pripravljenost in besede, ki ste jih podarili.
Naš namen je bil, da se zberemo, se spoznamo in povežemo ter si predamo izkušnje, da res sleherni izmed nas, ki smo prejeli dar Reiki iniciacijo, energijo aktivno uporablja v svoje dobro in dobro vseh ožjih bližnjih. Skupaj z vami nam je to uspelo in to nam daje veter v jadra za pot naprej…

Nekaj dragocenih vaših misli ob koncu srečanja:

“Hvala za novo doživetje. Z vašo pomočjo je vsak dan zopet dobil smisel v življenju. Hvala”

“Na srečanju sem se imel zelo prijetno. Dobil sem odgovore na zastavljena vprašanja tako, da bom še uspešnejše energijo sprejemal sam in jo predajal ljudem. Hvala za vse.”

“Bili smo kot mahjno vesolje povezano z izvorom Luči”

“Čudovita izkušnja. Dobil sem potrditve o svojem početju tudi od drugih Reikistov in odgovore, ki sem jih želel. Fajn, da smo delali tudi Reiki med seboj, skupinska zdravljenja.”

“Hvala, se veselim naslednjega srečanja”

“Lep zaključek sobote – sproščen, pozitivno nabit, srečanje z novimi ljudmi. Upam, da se še srečamo. Hvala Kurentovim.”

“Hvala vam resnično božansko je bilo……. še danes čutimo učink”

“Zasluga, da ste nas skup spravili gre vam, družini Kurent, zato en velik HVALA. Prijetno je bilo slišat različne izkušnje , ki jih imamo s tem našim “darom” v rokah, na katerega pa včasih kar pozabimo, zato je fino, da nas kdaj kdo malce dregne in spomni”

“Neverjetno in posebno doživetje”