REIKI tečaj 1. stopnje – Usui-jevega sistema naravnega zdravljenja

Tečaj je namenjen vsem, ki bi radi spoznali najbolj Univerzalnoin priročno tehniko samozdravljenja, ki je vse prej kot le samo to. Na takoimenovanem “tečaju” se spoznate z načinom uporabe Reiki energije v vsakdanjem življenju, skupaj pokukamo v osnove energijskega sveta in preko iniciacije vzpostavite povezavo z neusahljivim vrelcem REIKI energije ter tako pridobite dostop do Aktivnega načina uporabe le-te.

To poenostavljeno pomeni, da postanete posrednik kanaliziranja energije, ki jo lahko uporabljate z namenom samo-zdravljenja ali zdravljenja drugih.

Prične pa se tudi vstop na Pot samospoznavanja, harmoniziranja in uravnovešanja osebnega energetskega polja. Povezanost z Reiki-jem vzpodbuja naravne sposobnosti za vzpostavitev ravnovesja na telesni, mentalni in duhovniravni. Reiki nam je tako lahko v podporo v stresnih situacijah, pri lajšanju fizičnih bolečin, bolezni in poškodb.

REIKI tečaj 2. stopnje – Usui-jevega sistema naravnega zdravljenja

Usklajevanje oz. iniciacija na II. stopnji omogoča kvantni skok na višji nivo vibracij, ki so bistveno intenzivnejše kot na I. stopnji. Aktivira se tudi področje simbolike, ki omogoča močnejšo obliko mentalnega in emocionalnega zdravljenja ter posredovanje energije na daljavo. Simboli kot ključi odklenejo vrata Reiki moči, ki pomagajo osredotočiti um, da lahko energijo usmerjamo izven časa in prostora po univerzalnem zakonu prenosa energije.

Spoznanje in stik s svetom Simbolov nam je v poMoč pri osebnostni rasti, saj pridobimo dostop do ozaveščanja nezavednih vsebin, lažje prepoznamo povezave med našimi psihološkimi vzorci in razvojem bolezni ter tako prevzamemo odgovornost za naše Zdravje.

Zmoremo prepoznati svoje preživetvene strategije in obrambne mehanizme in jih opustiti, saj pridobimo možnost delovanja iz čiste Ljubezni.

REIKI tečaj 3. stopnje – Usui-jevega sistema naravnega zdravljenja

Z iniciacijo na 3.nivoju Usui-jevega sistema zaokrožimo celoto Simbolov. Skozi osebnostni razvoj smo sposobni priti v stik z našim izvirnim Poslanstvom in pridobimo Moč, da delujemo v skladu z njim. Jača se torej zavedanje samega Sebe, povezanost znašim Bit-om. Reiki je lahko Edinstven sopotnik tudi na naši duhovni poti, pri našem duhovnem razvoju. Z inicijacijami se naša življenjska vibracija dvigujena višji nivo, postajamo bolj senzitivni, nekateri zelo intuitivni…