REIKI ENERGIJSKI KROG – meditacija

 

Meditacija je stanje duha v polni prisotnosti trenutka »tukaj in sedaj«.

Omogoča visoko stopnjo zavedanja samega sebe, vzpodbuja naravne sposobnosti telesa za samo-zdravljenje in vodi h globinski sprostitvi. Pri skupinski meditaciji je vsak posameznik pomemben delček v mozaiku skupine. Preko meditativne tišine poteka vzpostavljanje pristnega stika s seboj, s svojo bitjo in mirom v nas.  Meditativna srečanja so namenjena izmenjavi energije, spoznavanju različnih meditativnih tehnik, dihalnih tehnik, delitvi izkušenj in dajejo možnost priti v stik s samim seboj.

Namenjena je vsakemu posamezniku, saj vsi prihajate s svojim namenom. In ravno to je navdihujoče – vsak prejme darilo zase.

 

Si predstavljaš kako je, ko lahko za nekaj trenutkov pozabiš na vse in si sam s seboj… uživaš v notranji tišini… morda v barvah, morda v zvokih, ki te obdajajo… ko se ti nikamor ne mudi… ko je čas Zate… ko lahko nekajkrat zavestno vdihneš in izdihneš in ob tem občutiš svoje telo… prideš stik s svojimi čustvi, občutji… ali morda potoneš v svoj svet… in te ponese nekam daleč tja v neznano… zavedajoč se, da je vse uredu… Si predstavljaš?

 

Vsak namen za prihod je pravi, pa čeprav je kdaj le iz radovednosti

Dobrodošli torej vsi! Športniki, mladostniki, poslovneži, ženske, mame, babice, očetje… Meditacija je primerna za vse starostne skupine, tudi otroke in nosečke.

Vabimo vas, da pridete v udobnih oblačilih, lahko si prinesete prinesete ležalko in odejo, da vam bo še udobneje in prijetno toplo; srečanja trajajo približno eno uro (do ene ure in pol).

Učinki na naša duhovna, mentalna in fizična telesa – na našo celoto v meditaciji podprto z REIKI spiritualno energijo:
* vzpodbuja naravne sposobnosti telesa za zdravljenje in dviganje odpornost telesa
* vodi k globinski sprostitvi
* razstruplja telo
* vzpostavlja ravnovesja na telesni, mentalni in duhovni ravni
* vzpodbuja raztapljanje blokad v energetskem sistemu
* krepi telo in duha v borbi s stresom in stisko
* povzroča vzpodbujanje osebnostne rasti in duhovnega razvoja