Meditacija podprta z REIKI krogom je zame postala vsakdan in si brez tega ne predstavljam več lajfa če se čisto odkriot do samega sebe.
V tisit uri res namenim čas in trenutek samemu sebi in si dovolim umiritev se prepustim toku in vsemu kar me takrat objame.
Ne gre za odvisnost ampak le za nekaj kjer se počutim neverjetno sproščeno…kar je bil zame osebno v tempu ki sem ga živel skoraj nemogoč dosežek. Iskal sem poti kjer bi to dosegel in sem po nekaj različnih metodah le v tej našel neverjetne blagodejen učinek sprostitve ki traja in traja.
opazil sem da je dvisno kdo vodi meditacijo in kako se odvija to potovanje, pri Anji je neverjeten saj je občutek varnosti vodenja in same energije ki jo nesebično in srčno predaja med sodelujoče resnično poseben.
MEditacija kot sama, kot uvod podprta z Reiki univerzalno energijo ima svoje posebnosti…niti eden do zdaj ni bil isti, vedno so nove doživljanja le tega. Predvsem BARVITO in prijetno in ni reakcij na silo vse je v nekem balansu.
Ko se umiri duša, um in srce zasije v pravih barvah…ko začutiš povezanost samega sebe.
Občutki v krogu po meditaciji kjer se naše energije povežejo v eno in da naredimo nekja za naše okolje in svet v katerem živimo, mi da občutek da sem živ, tukaj in zdaj in da imam srčno željo da bi vsi imeli to srečo in mir vsebi za vedno.
Tolpota v telesu, rokah in pomirjenost je neverjetno doživetje.
In ravno to bi zaželel kot izkušnjo vsakemu od vas…dovolite si biti zadovoljni in pomirjeni.
Podarite si občutek moči in da zmorete.
Srečko V. – Lucky
…….

Reiki krog mi pomeni duševno osvežitev ; vmes me spomni in mi tudi povzroči to, da si zaslužim mir v sebi , dobro počutje in radost. Zaustavi čas, kar je meni zelo pomembno, 1 uro imeti zase in takrat početi nič. Le pozoren si na svoj dih in ga poslušaš-en pretok energij se zgodi, okusiš jih , gredo čez tebe in čutiš kako dobro je , da si tu ta trenutek in to počneš(realno ne počneš nič).
Reiki krog me napolni z dobro-svetlo energijo in zaupanjem vase . Spomni me, da sem zemljan tega planeta in da vsi mi tvorimo to kar na tem svetu trenutno je.
To da v zadnjem delu se povežemo in se napolnimo z ljubeznijo in to potem počasi razširimo in pošljemo čez vso oblo je odgovorno in čudovito dejanje; ko ga bo počelo vse več in več ljudi se bo svet-ljudje spremenil na bolje! Anja-ti nas pa v vsem tem odlično vodiš in hvala za nazaj in za naprej!!!
Matija
…….

Rahlo hitrejši srčni utrip in nasmešek sta zvesta spremljevalca pred ponedeljkovo meditacijo, podprto z reiki univerzalno energijo. Med meditacijo se prepustim toku ter skušam biti maksimalno sproščen tako, da poslušam lastno utripanje srca ter dihanje, ki skoraj neopazno polni s hladnejšim zrakom telo od nosnic do pljuč, kjer zrak postane prijetno topel. Po meditaciji sem vselej mirnejši ter bolj v stiku s samim seboj, kar mi daje dodatno moč in energijo pri obveznostih in izzivih prihajajočega tedna. Meditacija veliko ponuja: sprostitev, ravnotežje, dobro družbo ter možnost vrniti naši skupnosti vsaj delček hvaležnosti. Reiki krog me »rukne« kot podivjan konj. Temu sledi senzacija nežnosti, ko energija postane kot počasna vojska duhov, ki se plazijo po trebuhu. Nato ponikne v neskončno širino.
anonimni 🙂
…….

Na reiki krog sem prišla iz radovednosti kako to doživim v skupini. Doživetje zelo prijetno odsotnost iz vsakdanja stanje blaženosti vse je enostavno.
Darja
…….

Lahko rečem da mi paše se odklopiš tega sveta,skratka notranje sem pomirjena kar mi veliko pomeni pa čeprav je mogoče le za kratek čas.morda se po meditaciji bolj zbrana skratka prijeten topel občutek.dam v sklop delo na sebi ki mi lahko samo koristi…
Marjana